Nederlaag voor RKDVC in Berlicum

Foto: Pixabay

Op deze schitterende herfstdag speelt RKDVC uit tegen BMC 1. Zoals aangegeven aan de weersomstandigheden kan het niet liggen want het is schitterend weer voor een mooie pot voetbal.

In de eerste helft wordt er volop gestrooid met mooie passes zowel over rechts als links. In de 10e minuut een schitterende pass van Damian van Bijnen richting Jelle Frikkee, die echter helaas mist. Ook zijn er mooie kansen voor Guus Berens, maar het geluk zit niet echt mee.

Over het geheel gezien kunnen we stellen dat we voor de rust de wat sterkere ploeg zijn, maar het niet hebben omgezet in doelpunten. Na de rust trekt BMC het initiatief wat meer naar zich toe en lopen we in de 55 minuut op een ongelukkige wijze tegen een tegendoelpunt aan. Dit kunnen we ook niet meer corrigeren. Aan het eind van de wedstrijd volgen er nog wat wissels Jelle Frikkee wordt door Lars Kievits vervangen en Rick van Woerkom door Rik Lijbers. Even later vervangt Randy van der Heuvel nog Damian van Binen.

Hebben we slecht gespeeld, nee zeker niet. Je kunt stellen dat de meest gelukkige heeft gewonnen. Daar krijgen we geen punten mee, maar deze toeschouwer heeft er wel vertrouwen in dat het in het verdere verloop van de competitie zeker goed gaat komen.

Opstelling:
Daan Dekkers; Martijn van Esch; Damian van Bijnen (Randy van den Heuvel);  Deniz  Poelsma; Roy Lamers; Osman Bostanci; Giel Brandts; Guus Berens; Rick van Woerkom (Rik Lijbers); Bas Verhoeven; Jelle Frikkee (Lars Kievits).

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen