32e Drunense Fietsvierdaagse

Foto: google

De Drunense Fietsvierdaagse is voor vele fietsliefhebbers vaste prik op hun agenda. De mooie routes door Midden-Brabant staan garant voor Bourgondische gezelligheid waardoor de Drunense Fietsvierdaagse is uitgegroeid tot een prachtig fietsevenement. De elk jaar wisselende routes doen elke dag een ander deel van Midden-Brabant aan en laten u kennismaken met het vele moois in deze streek. Bijvoorbeeld natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen, karakteristieke stadjes en gemoedelijke Brabantse dorpen. Jong en oud beleeft veel plezier aan de dagelijkse routes van 40 en 65 kilometer, die allemaal volledig uitgepijld zijn. Iedereen kan meedoen en zo al fietsende de omgeving van Midden-Brabant leren kennen!

Routes
Evenals in voorgaande jaren zijn de routes ook dit jaar weer anders. Vanuit Drunen start u elke dag voor een prachtige tocht door Midden-Brabant, met onderweg diverse bezienswaardigheden voor jong en oud. De routes zijn uitgepijld en daardoor gemakkelijk te volgen middels de ”Presto-pijlen”. Ook krijgt iedere deelnemer een routebeschrijving mee voor onderweg.

Afstanden
Dagelijks kunt u kiezen uit 2 afstanden: 40 en 65 km. U kunt zelfs per dag bepalen welke afstand u die dag gaat fietsen!

Vertrek en aankomst
Elke dag vertrekt u vanuit paviljoen “De Booginn” in sport- en recreatiepark “De Schroef” aan de Prins Hendrikstraat in Drunen. Hier komt u ook elke dag weer aan.

http://www.drunensefietsvierdaagse.nl/informatie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen