Dwergonië pakt uit met ‘Rokkie 10’

Foto:

Zoals elk jaar zoekt het muzikale Dwergonië naar nieuwe ideeën om met veel daadkracht het carnaval extra impulsen te geven. Dit jaar is gekozen voor een combinatie van ‘kracht’ met als thema ‘Niet te filmen’.

‘Rokkie10’ is bezig met een internationale tour die de naam draagt; ‘We hadden het zelf liever ook anders gezien’ waarmee eigenlijk alles gezegd is. Het programma van de muzikale Rokkies staat bol van songs over de diepere en meer gevoelige dingen in het leven, zoals: barstende koppijn, fietsen onder invloed, immer irriterende schoonmoeders, liefde voor het bier en de hunkering naar vetsels na afloop.

Naast een flitsende choreografie en uitgesponnen muzikale arrangementen die verstilling bieden in een steeds harder wordende samenleving, zal ‘Rokkie 10’ u onderdompelen in hun zintuig- ofwel belevingstheater. Het is een feest en groot voorrecht om naar deze strak getrainde Rokkies te mogen kijken en te luisteren!

Zaterdagavond 23 januari vindt het openingsconcert plaats tijdens Verbloasingwekkend bij de Remise, zaterdagavond 6 februari bij café bar De Hei, zondagmiddag ter ondersteuning van de optocht (locatie geheim om opstoppingen te voorkomen) en tot slot op zondagavond in zaal Utopia. Ook in Hoarendam heeft café de Harmonie belangstelling getoond voor een optreden op dinsdagmiddag.

Meer weten over Rokkie 10 en eventuele extra optredens? Kijk op de facebookpagina van ‘De Rokkies’. Om veiligheidsredenen wordt de overnachtingsplaats van Rokkie 10 niet bekend gemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen