SC Elshout krijgt zijn revanche niet

Foto: Heusden Nieuws

Afgelopen weekend werden vanwege de slechte staat van de velden de meeste wedstrijden afgelast. SC Elshout kwam wel in actie en speelde bij TSV GUDOK gelijk: 1-1. Dezelfde uitslag stond op het scorebord bij Blauw Wit’81 tegen Nieuwkuijk.

GUDOK heeft een kunstgrasveld. Toch wilden de Tilburgers liever op een inhaalmoment voetballen, want zaterdag trouwde verdediger Thomas van Vugt. Elshout ging daar niet akkoord mee. “We zijn op volle oorlogssterkte, we hadden weer zin om te beginnen. En we waren op revanche belust. Thuis verloren we met 1-5”, aldus Thijs Lommers.

Lommers zorgde voor de gelijkmaker, uit een prachtige vrije trap. “Ze vliegen er dit seizoen toch al lekker in”, zegt hij. “Tegen Be Ready en Raamsdonk had ik er ook al eentje ingeprikt. En afgelopen week gebeurde dat zelfs twee keer in een oefenwedstrijd.”

In De Moer hadden vrijwilligers flink de handen uit de mouwen gestoken om op de grasmat alsnog bespeelbaar te maken. “Op één plekje was het wat minder. Daar hadden ze zand gestrooid. Al met al was het veld prima bespeelbaar.” Voor de rust had de thuisclub een licht overwicht, werd het 1-0. Max Raijmakers tekende voor de gelijkmaker. “We waren in de tweede helft heel dominant. Op basis van de krachtsverhoudingen hadden we wat meer verdiend.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen