Vriendenloterij keert mooie bedragen uit aan Drunense en Vlijmense verenigingen

Foto: Pixabay

Een mooie opsteker voor 3 verenigingen in Drunen. Dankzij hun achterban komt er dit jaar 8.844 euro extra binnen in de clubkas. Harmonie Drunen ontving de grootste bijdrage, namelijk 3.626 euro. Ook in Vlijmen werd door vier verenigingen een mooi bedrag opgehaald voor de clubkas namelijk 10.992 euro. Vlijmense Mixed Hockey Club ontving de grootste bijdrage, namelijk 5.400 euro.

Meespelen voor je eigen club
Naast Harmonie Drunen  en Vlijmense Mixed Hockey Club zijn er in Nederland nog enkele duizenden andere clubs en verenigingen die via de VriendenLoterij extra inkomsten genereren voor de clubklas. Dit jaar is er in totaal ruim 4,8 miljoen euro uitgekeerd, 300.000 euro meer dan vorig jaar. Steeds meer organisaties, van voetbalclubs tot toneelverenigingen, sluiten zich aan bij deze manier van fondsenwerving. Daarnaast spelen deelnemers die meespelen met een lot voor hun club steeds langer mee.

De VriendenLoterij is hierdoor een structurele financier voor veel organisaties. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn, kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen