HHC ’09 2 klopt ook HRC ’14 2

Wederom een belangrijke wedstrijd. Als deze wedstrijd gewonnen wordt, is een gelijkspel aanstaande zondag al voldoende om kampioen te worden.

Het was een zeer matige eerste helft: lange ballen naar voren, niet opbouwen. De 1-0 viel tenslotte na een hakje van Jeffrey Smits op Jörn van Noort die Toby van Mil vrij zag lopen en deze wist te scoren. Dit was tevens de ruststand.
De tweede helft verliep veel beter: mooie aanvallen, één-tweetjes en er werd beter opgebouwd.
Het was Jeffrey Smits die de 2-0 maakte op aangeven van Yasin Bolat. Net daarna zag Jörn van Noort Jeffrey Smits vrij lopen richting doel, die de bal teruglegde op Bram Vermeulen en deze scoorde de 3-0.

Tenslotte was het wederom Jeffrey Smits die scoorde en de eindstand op 4-0 bracht. Aanstaande zondag om 11.30 uur de kampioenswedstrijd tegen Jan van Arckel 2, dus kom kijken!