Rob Gerrits wordt feestelijk uitgezwaaid op de Gitaardag bij De Aleph

Foto: De Aleph/Rob Gerrits

Rob Gerrits wordt uitgezwaaid op een dag waarop zijn instrument, de gitaar, vól in de spotlights staat: De Gitaardag, die de Aleph op Zondag 10 Juni aanstaande organiseert. Een dag vol samenspel, workshops en presentaties en een spetterende afsluiting van maar liefst 4 bands.

Want, na een dienstverband van 38 jaar, gaat Rob Gerrits met pensioen. Lang geleden, op 1 september 1980, begon hij als gitaardocent bij het centrum voor muziek & dans te Waalwijk. Het CMD was een intergemeentelijke muziekschool waarvan het Heusdense deel fuseerde met de Muzenberg en de Aleph. Zo werd Rob op 1 Januari 2009 gitaardocent bij de Aleph. Hij gaf veel les, organiseerde van alles op muzikaal gebied en bracht ook jonge muzikanten bij elkaar die vervolgens in band-verband zich verder muzikaal ontwikkelden.

Nu gaat Rob zich oriënteren op wat hij verder nog zal gaan doen. Zijn huis opknappen, de tuin aanpassen, rust nemen, en ook nog wat lesgeven aan senioren want helemaal stoppen met lesgeven is wel heel abrupt…

De Aleph zal op muzikale wijze afscheid nemen van Rob. Tijdens de afsluiting van de gitaardag zullen presentaties n.a.v. de workshopdag te zien zijn én de bands Joyride’, ‘The Five’, ‘Serious’ en ‘Als je in de buurt band’. Deze bands namen eerder deze week deel aan de banddag 2.0, een initiatief van de Aleph en Factorium, en treden als vervolg hierop nog 2 keer op; tijdens Sprokkelrock én als afsluiting van de gitaardag.

De band ‘Joyride’, die Rob jaren geleden als muziekdocent oprichtte, zal op 10 juni om 17.30 uur de spits afbijten. Tijdens hun optreden neemt de Aleph een moment om Rob officieel uit te zwaaien. Collega’s, familie, bekenden en oud-cursisten van Rob worden natuurlijk van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn! Het programma met optredens en presentaties start vanaf 16.15 uur. Kom net als Rob genieten van al het moois wat de veelzijdige gitaar te bieden heeft!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen