Winnaar Ondernemer van de maand bestaat tien jaar

Foto: Snack Mobiel Vlijmen

Snack-Mobiel is gekozen tot Ondernemer van de maand september. In deze door HeusdenNieuws in het leven geroepen wedstrijd, waarop heel veel reacties komen, gingen de meeste stemmen naar broer en zus Kenneth en Daisy Kivits.

Snack-Mobiel, met Vlijmen als thuisbasis, is vooral bekend door zijn vaste stek die het vijf dagen per week inneemt op het Burg. Houtplein. Ook is Snack-Mobiel op donderdag te vinden op het Industrieterrein in Engelen.
“Ook zijn we te vinden op diverse evenementen. En op vele feesten bij de mensen thuis,” vertelt een enthousiaste Daisy, die al tien jaar het vaste aanspreekpunt is van het familiebedrijf.

Snack-Mobiel komt bij u op locatie voor feesten, bruiloften, partijen, is er voor particulieren, verenigingen, scholen, bedrijven etc. “Inmiddels hebben we vijf mobiele frietwagens. Wat zou het mooi zijn als we door kunnen groeien naar tien in de toekomst,”  vult haar broer Kenneth aan, die ook nog meewerkt bij Riant Verhuur. Riant verhuurt en verkoopt  bouwmaterialen en feestartikelen. Tevens heeft het bedrijf allerlei machines in hun ruime assortiment die het werk voor u kunnen verlichten.

Tienjarig bestaan
Op 23 oktober bestaat Snack-Mobiel tien jaar. Dat tweede lustrum laten Daisy en Kenneth niet zomaar voorbij gaan. Van 23 t/m 28 oktober zijn alle snacks slechts één euro. “Het maakt niet uit welke snack”, laat Kenneth weten.

Personeel
Inmiddels werken er vijf personeelsleden bij Snack-Mobiel. “En we zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die ons team komen versterken.” Ook nieuwe locaties zijn van harte welkom.

Contactgegevens
Snack-Mobiel-Vlijmen
Deken van Baarstraat 65
5251 RJ Vlijmen
Tel. 06-48766255
E-mail dsy_live.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen