Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemer een hart onder riem te steken

Foto: Heusden Nieuws

De wereld draait ondanks de coronacrisis door. En Heusden Nieuws dus ook! We blijven je gewoon elke dag van nieuws voorzien. Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Ondernemers worden creatief
Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Heusden! Ben jij een van die creatieve ondernemers? Mail je idee naar [email protected] en wij plaatsen het op de lokale website, facebook en twitter

Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

Kind Verbindt

Beste ouders,

In de praktijk is merkbaar dat er zorgvragen liggen en wanneer therapie en ondersteuning nodig is.

Neem gerust contact op via [email protected].

Kind Verbindt | Bosscheweg 67 Drunen | tel.: 06 –24 79 13 53  | www.kindverbindt.nl

Nancy’s Plantenhoekje

Het mooie weer is in aantocht, volgende week stijgt de temperatuur  Nu iedereen veel thuis is ,gaan veel mensen de tuin, het terras of de veranda weer gezellig maken met seizoen plantjes en/of vaste planten Wij hebben alweer volop super mooie plantjes binnen gekregen ,een lust voor t oog al die prachtige planten/bloemen Kom gerust eens langs bij ons, er is ruimte genoeg in onze winkel om anderhalve meter van elkaar te blijven.Wij leven de regels van het RIVM strikt na!! Mocht u liever niet van huis gaan, bel of stuur ons een berichtje. Dan sturen wij u een tikkie en bezorgen de plantjes bij u thuis.

Nancy’s Plantenhoekje | Tuinbouwweg 22 Haarsteeg | tel.: 06 50 66 81 41 

Visspeciaalzaak Harold Paridaens gaat bezorgen bij risico groepen

Wij gaan 1 dag in de week bezorgen voor de mensen die tot de risico groepen behoren zodat zij toch kunnen genieten van onze vis specialiteiten. Als u woensdag voor 18:00 uur telefonisch besteld heeft U het donderdag tussen 15:00 en 17:00 uur in huis.
We proberen zoveel mogelijk vacuüm te verpakken zodat u het gemakkelijk in kan vriezen. Ook kunnen we gebakken vis leveren maar helaas niet warm. Binnen Drunen kunnen we gratis bezorgen vanaf € 10,–. Daarbuiten berekenen we € 2,50 bezorgkosten.

Visspeciaalzaak Harold Paridaens | Torenstraat 59  Drunen | tel.: 0416 383 896 | www.visspeciaalzaak.com/

 

Slagerij van de Ven, de Zaak vol Smaak

Bestel lekker makkelijk via onze site uw boodschappen,dan zorgen wij ervoor dat u het op de afgesproken tijd kunt ophalen

Slagerij van de Ven, de Zaak vol Smaak | Akkerstraat 3 Vlijmen | tel: 073 511 23 35 | www.slagerijvandeven.nl

 

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen