Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemer een hart onder de riem te steken

Foto: Heusden Nieuws

De wereld draait ondanks de coronacrisis door. En Heusden Nieuws dus ook! We blijven je gewoon elke dag van nieuws voorzien. Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Ondernemers worden creatief
Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Heusden! Ben jij een van die creatieve ondernemers? Mail je idee naar [email protected] en wij plaatsen het op de lokale website, facebook en twitter

Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

Van de Kaart!

Door de week van ma t/m vr kunnen broodjes en verse sapjes en lekkere taartjes besteld worden. Voor 1e paasdag maken wij voor jullie of voor jou alleen een heerlijk ontbijtje/brunch/lunch. Bestaande uit; croissantje + jam,  verse jus, vers fruit, bagel hartig + Gekookt eitje, worstenbroodje en zoete paas lekkernij voor €15,- p.p. Bestel op tijd! Vol = vol! Bezorging in Vlijmen, Haarsteeg & Nieuwkuijk vanaf € 20,-. Andere gebieden in overleg! Ophalen mag natuurlijk altijd
LET OP; Je kunt t/m donderdag 9 april bestellen!

Van de kaart | de Savornin Lohmanlaan 68 Vlijmen  | [email protected]  | www.vandekaart073.nl

’t Vaantje

Lieve klanten,

Wij zijn samen sterk en gezond.Team ’t Vaantje staat weer fris en fruitig voor u klaar om u allen te kunnen voorzien van verse groenten, fruit, huisgemaakte soepen en salades. Onze maatregelen gelden nog steeds: 1,5 meter afstand houden en maximaal 8 klanten in de winkel.
Zorg allen goed voor jezelf en je naasten

’t Vaantje | De Hoeven 1a Haarsteeg | https://www.facebook.com/tvaantje

 

Pittige Dames Foodtruck

Zoals heel veel andere ondernemers zijn wij ook genoodzaakt om onze Foodtruck te sluiten tot 1 juni en zitten wij dus helaas zonder werk. Maaaaaaarrrrrrrrr…..
Nu hebben wij een onwijs leuke Paasactie bedacht! Heb jij geen zin om te koken tijdens de paasdagen maar wil je er toch een feestje van maken? Wij bieden jullie een oplossing! Wij hebben 3 Paasarrangementen bedacht die jullie bij ons kunnen bestellen voor komend weekend. In de flyer(klik er op voor vergroting) kan je alle informatie vinden.

Pittige Dames | Schubertlaan 9 Vlijmen | tel.: 06 22 07 89 60 of  06 81 26 07 03  | www.pittigedames-foodtruck.nl

 

Ben er als de kippen bij met Plein 13.

Vier Pasen met Plein 13. We maken er een heerlijke pasen van zoals vroeger met het gezin thuis! Met zijn allen aan de keukentafel met een maaltijd zoals oma het vroeger ook klaar maakte. Bestel nu en je zet een heerlijk menu op tafel met Pasen. App of bel je bestelling door en wij zorgen dat het voor je klaar staat om af te halen; zaterdag 11 april – zondag 12 april – maandag 13 april van 16:30-19:30 uur. Bel: 0416 37 23 81 of WhatsApp: 06 41 86 20 14

Plein 13 | Raadhuisplein 13  Drunen | tel: 0416 372 381 | Facebook Plein 13

 

 

 

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen