Schrijf je nu in voor de Villa Pardoes WinterRun

Foto: Ad Hartjes

De 4e editie van de Villa Pardoes WinterRun vindt plaats op zaterdag 11 december en de inschrijving van deze sponsorloop is inmiddels gestart Weet je het nog in 2019? Het Anton Pieckplein dat als start- en finishdorp fungeerde? Een nieuwe editie van deze sfeervolle sponsorloop kan dan ook niet uitblijven. En inschrijven voor deze gezellige Pardoes WinterRun is nu al mogelijk! Wees er snel bij, want VOL = VOL!

Dit jaar vindt de Villa Pardoes WinterRun op zaterdag 11 december 2021 plaats. Startend vanaf het Anton Pieckplein, rennen of wandelen, langs de Efteling en dwars door Villa Pardoes waar gastgezinnen en vrijwilligers de deelnemers zullen aanmoedigen. Toegankelijk voor iedereen, beginneling of getrainde loper. Waarbij deelnemen belangrijker is dan de eindtijd! Een medaille als blijvende herinnering mag echter niet ontbreken.

Samen in actie voor Villa Pardoes!

Sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk. Villa Pardoes is heel veel. Vier woorden vatten alles treffend samen: daar vergeet je alles! Draag op 11 december 2021 je steentje bij door alleen, met familie, vrienden of collega’s een sportieve uitdaging aan te gaan!

Voor meer info en inschrijven KLIK HIER

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen