Koersbal bij Patronaat in Nieuwkuijk

Foto: KBO Nieuwkuijk

Donderdagmiddag 30 juni is het weer gezellig koersballen voor ouderen in Het Patronaat in Nieuwkuijk. De zaal gaat open en de start van het koersballen is om 13.30 uur. Komt U een middagje meedoen, gezelligheid en het samen zijn staat voorop. Bent u geen lid van KBO Nieuwkuijk, ook dan bent u van harte welkom. Consumptie is voor eigen rekening, verder geen kosten.

Als u niet weet wat koersbal is:
Koersbal is een binnensport dat wordt gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en lijkt klein beetje op Jeu de boules. Het verschil met Jeu de boules is dat de bal niet gegooid maar gerold wordt. Met grotere ballen die niet helemaal rond en aan een kant zwaarder zijn, waardoor de bal een bocht maakt.
Dit maakt koersbal een uitdagend spel, dat in het begin als best lastig zal worden ervaren, maar snel onder de knie is te krijgen en er een leuke competitie kan worden gespeeld.

Meer informatie
In Het Patronaat is er vanaf donderdagmiddag mogelijk vanaf 13.30 uur samen koersbal te spelen. Tijdens de pauzes wordt gezellig een kop koffie gedronken en is er gelegenheid om verhalen te delen met elkaar. Iedereen die zin heeft om mee te doen is van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op met KBO Nieuwkuijk via 073 – 5112339 of per mail naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen