Zomerevenement in tuin Gouverneurshuis

Foto: Gouverneurshuis

Op zondagmiddag 21 augustus is er een optreden van Lonne Pondman in de tuin van het Gouverneurshuis in Heusden. Aanvang van de middag is 14.30 uur en entree is 17.50 euro en en de tuin is open om 14.00 uur. De komende tijd worden er meer evenementen georganiseerd in de tuin van Het Gouverneurshuis.

Lonne Pondman – Violiste, Zangeres.
Lonne (1991) is zowel violiste als zangeres. Na het behalen van haar gymnasiumdiploma vervolgde ze haar studie op het conservatorium. In 2010 werd ze toegelaten tot de bachelor-opleiding van het conservatorium voor Klassiek Viool. In haar studietijd volgde ze twee jaar een minor jazz viool
Lonne komt uit een muzikale familie en treedt regelmatig met hen in verschillende formaties op onder de naam: Family Pondman & Co. Het klassieke genre komt aan bod, maar naar wens worden er ook uitstapjes gemaakt naar jazz, pop en musical. Naast musiceren in kamermuziek, orkesten en bandjes geeft Lonne met groot enthousiasme vioolles aan kinderen en volwassenen.

Locatie: Het Gouverneurshuis, Putterstraat 14, 5256 AN Heusden. Meer info op onze website: https://gouverneurshuis.nl
U kunt hier uw tickets bestellen: https://bit.ly/3kY8PsJ

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen