Van Gerwen verdedigt titel German Darts Grand Prix

Foto: WGHN

De loting voor de German Darts Grand Prix is donderdag bekendgemaakt. Vanaf avndaag zaterdag 20 april tot en met maandag 22 april wordt het derde Euro Tour-toernooi van het jaar afgewerkt in München.

Michael van Gerwen en Danny Noppert zijn de twee Nederlandse darters die tijdens de German Darts Grand Prix in actie komen. Zij hebben allebei een bye in de eerste ronde en spelen pas op zondag hun eerste partij. Hetzelfde geldt voor toppers als Rob Cross, James Wade en Peter Wright.

De 32 spelers uit de diverse kwalificatietoernooien verschijnen zaterdag tijdens de eerste ronde op het podium. Het topaffiche van de eerste ronde is de ontmoeting tussen Glen Durrant en Jamie Hughes. Daarnaast staan Stephen Bunting en Alan Norris tegenover elkaar, een herhaling van de Lakeside finale uit 2014. Kim Huybrechts neemt het op tegen één van de Duitse qualifiers.

Michael van Gerwen pakte vorig jaar de eindzege op de German Darts Grand Prix door met 8-5 te winnen van Wright in de finale. De 29-jarige Vlijmenaar treft Krzysztof Ratajski of Martin Schindler in zijn eerste duel. Noppert speelt tegen de winnaar uit de partij tussen Bunting en Norris.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen