SC Elshout geeft voorsprong weg na rust

SC Elshout speelde zaterdag de competitiewedstrijd tegen GSBW en na een 1-0 ruststand werd het 1-3 voor de Goirlenaren. Maandag een nieuwe kans, dan is Oisterwijk de tegenstander.

Op een zonnige zaterdagmiddag deze keer een inhaalwedstrijd tegen GSBW, om 17.00 uur i.p.v. 18.30 uur, de paaspopfestivals zorgen ervoor dat verschillende spelers eerder ergens anders worden verwacht. Vooraf ziet scheidsrechter dat aan één kant het doelgebied niet goed gekalkt is, gelukkig is daar onze redder in nood, Toon de Man, hij pakt zijn lijnentrekker uit het materialen hok en lost het meteen op, chapeau!

De eerste helft is het Elshout die de toon aan geeft en in de 8e minuut scoort Luc v.d. A. na een mooie solo richting de goal. We krijgen corners en vrije trappen maar ze worden allemaal nèt niet benut. Even later afstandsschoten en combinaties voor de goal die weer op niets uit lopen. GSBW heeft recht op een penalty die ze niet krijgen en Elshout wordt onterecht afgevlagd voor buitenspel.

Na de rust komt GSBW heel anders de kleedkamer uit, wat die in de thee hebben gekregen van onze catering is ons een raadsel. Ze zitten er vanaf de eerste minuut bovenop, de 1-1 valt in de 55e minuut. Iedereen zit het onder hun ogen gebeuren, Elshout krijgt in de 68e minuut de 1-2 om de oren. GSBW geeft Elshout geen enkele ruimte meer en de 86e minuut valt de definitieve goal voor GSBW, eindstand 1-3.