SC Elshout wint van laagvlieger Oisterwijk

Na de nederlaag van afgelopen zaterdag thuis tegen GSBW wonnen de mannen van Gilbert de Fijter op 2e Paasdag wel. Na een slappe eerste helft werd er toch nog ruim met 3-6 gewonnen van Oisterwijk.

Tegen Oisterwijk, wij denken dat wordt kat in het bakkie! Een super slome start van S.C. Elshout is het jammer genoeg, spelers moeten nog even wakker worden denken wij. In de 12e minuut is het toch Thom die met een kopbal de 0-1 scoort. Berry denkt even dat het aan zijn aanwezigheid ligt dat Elshout voor staat, oei, te hard geroepen, even later maakt Oisterwijk de gelijkmaker. Er zijn zeker kansen, een paar corners achter elkaar, een schot op de lat, maar Oisterwijk gaat beter met de kansen om en scoren snel achter elkaar 2 goals! Met 3-1 gaan we de rust in.

Wat er in de kleedkamer besproken is weten we niet maar het begin van de tweede helft merken we dat er wat fanatieker wordt gespeeld. Door goals van Thom en Remco komt het toch gelijk. De grensrechter van Oisterwijk zorgt er een paar keer voor dat kansen en zelfs een goal om zeep worden geholpen helaas, vanaf de zijkant is er veel onbegrip. Ineens slaat de vlam in de pan, er wordt tegen ons achteraf verteld dat Luc van natrappen werd beschuldigd, de aanvoerder van Oisterwijk gaat door het lint en slaat Luc tegen de vlakte. De scheidsrechter snapt het ook niet helemaal meer denken wij.  Maar goed dat het voetballend door Elshout wordt opgelost, Thom scoort de 3-4, Stan M. scoort met een penalty de 3-5, Thom scoort 3-6 maar die wordt afgekeurd(?) en uiteindelijk is het Nik die de echte 3-6 op de teller krijgt. De dames van Oisterwijk en Elshout hebben het allemaal vanaf een groene grasdijk met meizoentjes en paardenbloemetjes op een kleedje van Henk uit de kantine aanschouwd. Wij vonden het wel best, geen foto van het voetbalveld deze keer heren, wij vonden het niet de moeite waard. We werden af geleid door groen en lentebloemetjes.