Thijs Lommers matchwinnaar bij SC Elshout

SC Elshout won zondag de uitwedstrijd bij OSC ’45 door een laat doelpunt van Thijs Lommers. Na een 1-0 achterstand bij de rust wisten doelpuntenmakers Luc van de Aker en Thijs Lommers de drie punten mee te nemen naar Elshout.

We mogen eindelijk weer de wei in na deze regentijd, de wei is meteen ook goed geformuleerd, het lijkt wel een knollenveld, zal ook wel door de regen komen. Een club met doorgaans een superdrukke kantine met activiteiten, helaas is er deze zondag weinig tot niks te beleven, maar gelukkig is daar wel de overdekte tribune.

De eerste 10 minuten zijn er kansen aan beide kanten maar snel neemt Elshout het voortouw. Voetballend is Elshout duidelijk beter, OSC moet het vooral van de spelhervattingen hebben. De corners en vrije trappen van hun kant zijn gevaarlijker. En ja, dat bewijst de vrije trap op slag van rust, met 1-0 gaan we richting thee.

De tweede helft heeft Sam op een enkele terugspeelbal niks te doen het is Elshout die de aanval kiest. Het duurt ook bijna een half uur tot de gelijkmaker van Luc van de Aker., 1-1.

Het laatste gedeelte van de wedstrijd wordt het toch weer billen knijpen. OSC schiet een keer op de paal en even later redt Sam prachtig. In de laatste minuut redt Thijs Lommers de wedstrijd en scoort de 1-2. Wat een opluchting, Elshout wint verdiend, maar wat hebben we veel kansen nodig om er een te kunnen zetten. Gefeliciteerd mannen, we zijn weer een plaats gestegen in de stand, een mooie 5e plek nu. Wíj́ gaan voor de 4e plaats, doen jullie mee?