Opnieuw dit seizoen de Willy Naessens Derby Cup

Foto: Heusden Nieuws

Veel zal er tijdens de op het punt van beginnen staande competitie anders uit zien, maar wat hetzelfde blijft, is de Willy Naessens Derby Cup.

De afgelopen jaren is de onderlinge strijd tussen de vier derdeklasser uit de gemeente Heusden (middels een fictieve ranglijst) traditie geworden. Ook dit seizoen heeft de sponsor toegezegd die voort te zetten.

Hoewel Haarsteeg, Nieuwkuijk, RKDVC én Vlijmense Boys allemaal zijn vertrokken uit de 3e klasse C, zitten ze nog altijd bij elkaar in de competitie. In 3B, met tegenstanders uit de regio Waalwijk/Tilburg, zijn ze wat verder van de radar van het Bossche voetbal, maar de onderlinge strijd zal zonder twijfel onverminderd doorgaan. Reden genoeg voor Naessens om de Derby Cup opnieuw te organiseren.

De resultaten van de derby’s worden verwerkt in een speciale ranglijst, waardoor aan het einde van het seizoen de sterkste ploeg met de eer aan de haal gaat. Vorig jaar werd, omdat de competitie niet werd uitgespeeld, het jaarlijks beschikbaar gestelde geldbedrag eerlijk verdeeld over de vier verenigingen. Dit seizoen ontvangt – er van uitgaand dat de eindstreep nu wel wordt gehaald – de winnaar van de fictieve competitie weer het grootste geldbedrag. 073voetbal.nl volgt de Derby Cup ook dit jaar met een voor- en/of nabeschouwing op onderstaande beladen wedstrijden. www.heusden.nieuws zorgt voor de fotoreportages en bij iedere wedstrijd draagt de aanvoerder een van Heusden.Nieuws

Bron: 073voetbal.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen