VV Nieuwkuijk: Na goede start, nu enorme dip

Foto: VV Nieuwkuijk

Heusden Nieuws heeft uitgebreid stilgestaan bij de uitstekende prestaties van Vlijmense Boys in de eerste competitiehelft. Maar hoe is het de andere voetbalverenigingen vergaan?  Vandaag: derdeklasser VV Nieuwkuijk.

Met zeven punten uit negen wedstrijden staat Nieuwkuijk in de derde klasse B op een negende plaats. De blauw-witten kenden een heel behoorlijk start. Begonnen met een remise in de derby tegen RKDVC, wonnen thuis van Baardwijk, gingen de week daarop verrassend onderuit tegen BVV om zich bij RWB met een eclatante 2-6 overwinning te revancheren. Daarna kwam de klas erin. De overige vijf wedstrijden gingen allemaal teloor. Alleen in de beker, tegen tweedeklasser WSC, wist Kuijk nog te verrassen.

Trainer Corné Verhoeven, die voor één seizoen heeft bijgetekend, was in ieder geval blij dat er eindelijk weer eens kon worden gevoetbald. “Al was het erg jammer dat we op een gegeven moment zonder publiek verder moesten. Uiteindelijk moest de  competitie wéér stil worden gelegd.”  Over het verloop van de eerste seizoenshelft: “Goed begonnen, daarna in een stevige dip terechtgekomen. Te veel wedstrijden verloren, wat echt niet nodig was. We staan er dus niet echt florissant voor. Na de winterstop moeten we snel punten gaan pakken. We hebben er alle vertrouwen in dat we dat ook gaan doen.” Maar eerst moet de doem van corona verdwijnen. Hoe langer dat duurt, des te vindingrijker zal de KNVB moeten zijn. “Dat zien we vanzelf wel. Als we maar weer aan de gang kunnen. Hopelijk mag er dan weer publiek bij zijn.”

Zie ook Vierdeklasser SC Elshout presteert naar behoren
Zie ook RKDVC hoop op betere tijden

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen