Meisjes van SC Elshout handbal D1 kampioen

Foto: SC Elshout handbal

Zondag 14 april was het zover, de kampioenswedstrijd van de D1 handbal Sc Elshout een uitwedstrijd bij United Breda/Mixed-Up D1. Speelsters en de coaches waren al vroeg om 9.30 u op pad met heel wat publiek. Super leuk, maar super spannend. Want bij winst zouden de meiden kampioen worden. Wat een mooie competitie hebben de meiden gespeeld en wat een nog mooiere afsluiting. Dik gewonnen met 6-14.

Het was een wedstrijd waar iedereen heel gespannen was maar super gemotiveerd. De keepers waren super goed, ze hadden beide een penalty tegengehouden. En de meiden in het veld stonden geweldig te verdedigen. En in de aanval gingen de goaltjes er ook goed in. De tribune zat vol met familie die de meiden geweldig hebben aangemoedigd.

Na het eindsignaal kon het feesten beginnen, nou en dat is gelukt, dat kunnen ze ook. Bij aankomst in de kantine kregen de meiden van het bestuur drinken en frietjes. Van de ouders een mooie medaille en snoep. en van de dames 1 en 2 kregen ze ook nog een heerlijk snoepje! Dank je wel dames!

Toen gingen ze zoals het hoort op de platte kar door Elshout, wat een feest. Onderweg maakten iedereen een stop bij “ In den Gekroonden Hoed” daar kregen ze een ijsje, dank je wel Roel Al met al een heel dik verdiend kampioenschap. Helaas kon Evy niet meedoen, maar dan gaan we gewoon nog een feestje bouwen.

Wat een toppers zijn het en mega trotste coachen en trainers.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen