Bas van Doorn: “Kopen bij de vakhandelaar biedt ongekende voordelen”

Foto: Bas van Doorn Tweewielers

De enige premiumdealer van kwaliteitsfietsen tussen Waalwijk en Den Bosch is Bas van Doorn tweewielers gevestigd aan de Burg. van Houtplein in Vlijmen

Ondanks de run op fietsen die via internet te koop aangeboden worden, blijft de vakhandelaar favoriet bij de meeste fietsliefhebbers. Ook fietsfabrikanten doen moeite om de aanschaf van de steeds populairder wordende tweewieler te laten lopen via de professional. Persoonlijk contact, directe service en onderhoud én de mogelijkheid om een uniek assortiment voorbehouden te laten aan de traditionele fietsenwinkel zijn daarbij doorslaggevende argumenten.

Als premiumdealer van o.a. Gazellefietsen weet Bas van Doorn maar al te goed welke unieke voordelen een dergelijk keurmerk biedt. “Bij een premiumdealer heb je sowieso de beste keus. Zo heeft een premiumdealer altijd de laatste modellen in de showroom staan. Dat zijn dus niet de modellen die je ook via internet kunt bestellen. De premiumdealer kan zich hiermee onderscheiden met een aanbod van fietsen die rijker uitgerust zijn. Ze zijn mooier en hebben faciliteiten die ervoor zorgen dat het ‘totaalplaatje’ van de fiets aantrekkelijk is.”

Kwaliteitskenmerk
Een fietsenzaak kan het premiumdealerschap verwerven op basis van goede verkoopcijfers en opvallende service-verlening. Naar schatting zijn er momenteel zo’n 300 premiumdealers in ons land. Fabrikanten kiezen de dealerschappen met zorg uit. Het is dan ook vrij uniek dat Bas van Doorn Tweewielers van diverse merken dit predicaat mag voeren. Spraakmakende namen als Sparta, Koga, Merida, eigenlijk alle A-merken zijn te vinden in de gastvrije showroom aan het Burgemeester van Houtplein in Vlijmen.

De keuze is reuze
Een fiets kopen vraagt om het maken van een goede keuze. Blijven we op eigen kracht fietsen of kiezen we voor het gemak van een e-bike? In beide gevallen is er weer een grote variatie. Wie merkgevoelig is, weet al bij voorbaat voor welke fiets er gekozen zal worden. Een ander laat zich graag voorlichten en komt tenslotte uit bij ‘een verrassende fiets’. In beide gevallen is de uitleg erbij van belang. Daar onderscheidt zich de vakman en daar komt ook de kwestie van vertrouwen om de hoek. In feite geldt dat voor elke fiets die men koopt bij Bas van Doorn. Of dat een mountain-bike, een racefiets, een kinderfiets, een bakfiets, een e-bike, een tweedehandsje of een ‘lekker karretje’ is. Een premiumdealer heeft een naam hoog te houden.

Bas van Doorn Tweewielers
Burgemeester Van Houtplein 31
5251 PS Vlijmen
Tel. 073-5112732
[email protected]

Openingstijden
Maandag 08.30 – 18.00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Vrijdag 08.30 – 18.00 uur
Zaterdag 08.30 – 16.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen