Bax Verkeersopleidingen groeit uit haar jasje en verhuist naar een nieuwe locatie

Foto: Bax Verkeersschool

Het duurde even voordat er zich een geschikte locatie voordeed, maar uiteindelijk heeft Bax Verkeersopleidingen na een lange zoektocht een pand gevonden dat kan voorzien in de broodnodige uitbreiding van het bedrijf. Hiervoor moest het pand aan de Lipsstraat in Drunen weliswaar wel nieuw gebouwd worden.

Vanaf 21 juni jl. heeft Bax het nieuwe kantoor volledig in gebruik. Met deze stap wil Bax Verkeersopleidingen verder doorgroeien als dé opleider voor alle rijbewijzen en logistiek- & veiligheidstraining in de regio Heusden, Den Bosch en Tilburg.

‘’Wij zijn ontzettend trots dat we deze mooie stap mogen maken in deze moeilijke tijd.’’ vertelt algemeen directeur Henriëtte Bax. ‘’De coronacrisis, zeker in de periode van afgelopen winter, heeft een flinke impact gehad op onze bedrijfsvoering. Toch hebben wij het volste vertrouwen in de toekomst en zien wij deze verhuizing als een noodzakelijke stap om door te kunnen groeien.’’

Terugkeer naar Drunen
Jan Bax begon rond 1959 zijn rijschool in Drunen en is daarmee de grondlegger van het bedrijf. In 1986 vestigt het bedrijf zich in de Norbertijnerstaat in Elshout. Na enkele jaren blijkt deze locatie als drukke woonwijk niet echt geschikt voor de snel groeiende rijschool en verhuist zij naar de huidige locatie aan de d’Oultremontweg. Voor bijna 27 jaar is dit de vaste thuisbasis en een fijne plek. Wel groeit Bax door en wordt deze locatie te krap. Ook de aankoop van een extra parkeerterrein aan de Tongerloostraat is niet voldoende. Tijd nu dus voor de volgende stap: Lipsstraat 52a te Drunen.

Nieuwbouw in cijfers
Hieronder een aantal cijfers waaruit de nieuwe locatie zoal bestaat:

  • Een kantoor met een oppervlakte van 824m2, meer dan 2x zo groot als de huidige locatie;
  • Een eigen oefenterrein van 4.800m2;     
  • Een logistieke hal welke 500m2 groot is en meer mogelijkheden geeft voor uitdagendere oefeningen;
  • 4 grote leslokalen en 2 kleinere ruimtes voor instructie van transportmiddelen zoals heftruck of hoogwerker;
  • Een ruime kantine met grote open keuken voor een huiselijke sfeer;
  • Een kleedkamer voor de motorleerlingen;
  • Een speciaal kantoor voor de examinatoren.

Benieuwd naar de rijbewijzen en logistieke opleidingen van Bax Verkeersopleidingen? Kijk dan op hun website voor meer informatie:

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen