Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemer een hart onder de riem te steken

Foto: Heusden Nieuws

De wereld draait ondanks de coronacrisis door. En Heusden Nieuws dus ook! We blijven je gewoon elke dag van nieuws voorzien. Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Ondernemers worden creatief
Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Heusden! Ben jij een van die creatieve ondernemers? Mail je idee naar [email protected] en wij plaatsen het op de lokale website, facebook en twitter

Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

Catering Frits van den Brand

Catering Frits van den Brand, voor al uw catering.
Afhalen en bezorgen is mogelijk.
Voor meer informatie bel 0653616490.

Catering Frits van den Brand | De Steenenborch 43 Nieuwkuijk  | tel. 06 53 61 64 90  | www.cateringfritsvandenbrand.nl/

 

Keetels elektro & verlichting

WIJ ZIJN GEOPEND maar zijn ons bewust van de zeer bijzondere omstandigheden. De showroom en afhaalruimte is gelukkig groot genoeg om afstand te bewaren en is goed bereikbaar. Tevens doen we met regelmaat desinfecteren (m.n. pinautomaat, computers etc.). Bestellingen kunnen per telefoon of per e-mail gedaan worden. Wij zorgen dat alles klaar staat. Hierdoor blijft de tijd van aanwezigheid daar waar gewenst zo kort mogelijk. Als u wenst doen we de bestelling ook thuis afleveren! Afspraken voor lichtplannen en -adviezen zijn 1 op 1 en gaan door en kunnen gewoon ingepland worden. Het is juist nu misschien prettig om even uw verhaal te doen, een bakje koffie te drinken en over uw komende (ver)bouwplannen te praten. We denken graag met u mee staan u graag te woord. Gezondheid is het allerbelangrijkste. We willen onze diensten dan ook zo goed als mogelijk blijven uitvoeren en tegelijk bijdragen aan het voorkomen van de verdere verspreiding van het virus.

Keetels elektro & verlichting | Middelweg 32H Nieuwkuijk | tel. 0416 374 061 |  www.keetelselektro.nl/

 

De Buurtbakker Britt&Henri

Wij zijn gewoon geopend! Echter zijn we genoodzaakt om enkele maatregelen door toe voeren. Want jullie en onze gezondheid gaat natuurlijk boven alles!  Het is alleen nog mogelijk om onze verse broden, banket, (warme) snacks, (belegde) broodjes af te halen of door ons thuis te laten bezorgen. En wil je zeker weten dat wij uw favoriete brood nog op de plank hebben? Geef dan vóór 15:00 uur je bestelling voor de volgende dag aan ons door. Bestellingen (afhalen of bezorgen) kun je doorgeven via 📞 073-5112623 of 📧 [email protected]

De Buurtbakker Britt&Henri | Burg van Houtplein 20  Vlijmen | tel.: 073 511 26 23  | www.buurtbakker.com/

 

Uchef

Vanaf vrijdag 10 april zijn we weer open. Let op wel met een aangepaste werkwijze:
1. Plaats uw bestelling via onze website of telefonisch (ter plekke bestellen is niet meer mogelijk!) 2. Kom op de aangegeven tijdstip (als u wat eerder bent, blijf bij uw auto wachten) 3. Betaalwijze is Ideal of pin 4. Uw bestelling staat klaar bij de ingang Let op! – Houdt altijd 1,5 meter afstand – Gelieve 1 persoon de bestelling op laten halen – Gelieve te wachten op de aangegeven markeringen – Heeft u last van hoesten, niezen of koorts, dan kunt u het beste de bestelling door iemand laten ophalen Wij willen u alvast bedanken voor uw begrip!

Uchef | Plein 19  Vlijmen | tel: 073 511 35 95 | www.uchef.nl/

 

 

 

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen