Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemer een hart onder de riem te steken

Foto: Heusden Nieuws

De wereld draait ondanks de coronacrisis door. En Heusden Nieuws dus ook! We blijven je gewoon elke dag van nieuws voorzien. Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Ondernemers worden creatief
Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Heusden! Ben jij een van die creatieve ondernemers? Mail je idee naar [email protected] en wij plaatsen het op de lokale website, facebook en twitter

Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

Het Goudhaantje

Wij zijn weer geopend. Na 3 lange weken hebben wij er weer zin in! Wanneer kom jij langs? **Om ieders gezondheid te waarborgen nemen wij alleen telefonische bestellingen aan. Wij hanteren voorlopig de volgende openingstijden: van dinsdag t/m zondag geopend van 16:00 – 20:00 uur. Op vrijdag ook geopend van 12:00 tot 14:00 uur.

Het Goudhaantje | Akkerstraat 14 Vlijmen  | tel. 073 822 21 92 | Het Goudhaantje op Facebook

 

Pizzeria Grand Grazia

Wij zijn weer open van 16:00 tot 22:00 uur! Pas op wij doen bezorgen en afhalen voor uw veiligheid.Wij bezorgen in Vlijmen, Nieuwkuijk, Haarsteeg, Drunen, Heusden, de Hambaken en de Kruiskamp.Geen zin of tijd om thuis te koken of een drukke dag achter de rug? Je kunt thuis genieten van onze heerlijke schotels!

Pizzeria Grand Grazia | Burgemeester van Houtplein 3  Vlijmen | tel. 073 879 57 10 www.pizzeria-grandgrazia.nl/

 

Marcels Bloemen en Plantenshop

Wij weer open en wij hanteren uiteraard de regels van het RIVM. Wij hanteren een deur beleid van max. 3 klanten om de 1,5 mtr vrije ruimte te kunnen garanderen. Dit alles om u en mijn 🌸🌺team gezond te houden.
U bent van harte welkom ,rond 9:30 staat de shop weer vol met de mooiste bloemen voor de leukste klanten.

Marcels Bloemen en Plantenshop | Plein 4  Vlijmen | tel.: 073 511 96 84  | www.marcelsbloemenshop.nl/

 

Lucky House

We zullen zaterdag 11 april weer open zijn om u te verwelkomen! In verband met het corona virus hebben we onze openingstijden aangepast: maandag: gesloten. dinsdag t/m zaterdag: 16:00 – 20:00 en op zondag: 14:00 – 20:00. Ook verzoeken we u om: vooral telefonische bestellingen te plaatsen, zo hoeft u de bestellingen alleen maar af te halen. (u kunt onze menukaart ook online op onze website vinden of op onze Facebook pagina). Het liefst niet met onnodig meer mensen binnen te komen;

Lucky House | Burgemeester van Houtplein 3  Vlijmen | tel: 073 511 82 73 | www.luckyhouse-vlijmen.nl/

 

 

 

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen