Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemer een hart onder de riem te steken

Foto: Heusden Nieuws

De wereld draait ondanks de coronacrisis door. En Heusden Nieuws dus ook! We blijven je gewoon elke dag van nieuws voorzien. Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Ondernemers worden creatief
Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Heusden! Ben jij een van die creatieve ondernemers? Mail je idee naar [email protected] en wij plaatsen het op de lokale website, facebook en twitter

Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

Beste gasten café den Braai

Wij hebben afgelopen periode even rustig afgewacht maar zeker niet stil gezeten en gaan ons vizier richten op komend voorjaar en zomer. Wij, café den Braai gaan daarom stempelkaarten introduceren..Zeker en vooral bedoeld om jullie als vaste gasten een zomers voordeel te kunnen bieden voor een mooi zomers terrasseizoen. Wij zullen ook kaarten ter beschikking stellen aan medewerkers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis zodat zij na deze zware periode, een drankje kunnen doen. Dit als dank voor hun onbegrensde inzet. Wij hopen jullie als gasten van café den braai snel persoonlijk te mogen begroeten.

Café den Braai | De Akker 2 Vlijmen  | tel. 073 511 22 75  | www.denbraai.nl/

 

Absolutely Fabulous Cakes

Voor iedereen in de Gemeente Heusden. Omdat er nu geen grote feesten meer zijn betekent niet dat er niet meer genoten kan worden, daarom kunt u bij ons minitaartjes bestellen.
Mini taartjes voor 4 personen. Per taartje slechts 8,95. U kunt kiezen uit : framboos en citroen, chocolade, carrot cake, bosbessen en citroen, appel.
Vers voor u op bestelling gebakken in Drunen of Vlijmen. Bestel via [email protected]
We werken volgens de RIVM richtlijnen.

Absolutely Fabulous Cakes | Drunen of Vlijmen | tel. 06 11 15 67 89 www.abfabcakes.nl/

 

Hoveniersbedrijf de Langstraat

Aankomende week wordt het weer heerlijk weer!☀️

Tijd om jouw tuinmachine uit de schuur te halen! Meld jouw tuinmachine nu aan voor een Lente onderhoudsbeurt

Hoveniersbedrijf de Langstraat | Elshoutseweg 25 Elshout | tel.: 0416 372 273 / 376 708  | www.delangstraat.nl/

 

Hopsa

Deze week al meerdere malen cadeautjes mogen versturen namens opa’s,oma’s en ooms en tantes die niet op een verjaardag kunnen komen of gewoon om te laten weten dat aan de kids gedacht wordt

Hopsa | Wolfshoek 88 Elshout | tel:  06 30 05 44 47 | www.restaurantsinyue.nl/

 

 

 

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen